Voor een goed en persoonlijk afscheid

Locaties voor uitvaart Maastricht

Er zijn tientallen locaties in Maastricht waar de uitvaartplechtigheid gehouden kan worden. Veel uitvaarten worden gehouden in een kerk, de aula van de begraafplaats of het crematorium of in een uitvaartcentrum. Maar nabestaanden kunnen ook kiezen voor een locatie waar ze zelf iets mee hebben of die belangrijk was voor de overledene.

Wil je een uitvaartregelen in Maastricht? Bel voor informatie over de mogelijkheden met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Zo kan het zijn dat de plechtigheid wordt gehouden in bijvoorbeeld het zalencentrum waar de overledene ooit is getrouwd. Er zijn ook hotels die speciale arrangementen hebben voor uitvaartplechtigheden.

Veel cafés en restaurants stellen hun faciliteiten ook beschikbaar voor uitvaarten. Vaak is er veel meer mogelijk dan je vooraf zou denken. Je kan je uitvaartverzorger vragen om contact te leggen met de locatie van keuze om zo te kijken of er een uitvaartplechtigheid gehouden mag worden.

In en rond Maastricht zijn natuurlijk diverse hele mooie en bekende locaties waar een uitvaart gehouden kan worden. De bekendste is uiteraard de Sint Janskerk. In de Sint Janskerk kunnen zowel kerkelijke als niet kerkelijke uitvaarten worden gehouden. Er zijn 350 zitplaatsen en de kerk werkt graag mee aan speciale verzoeken van families.

Een andere bijzondere locatie waar regelmatig condoleances worden gehouden is Kasteel Hoogenweerth in Maastricht. Gelegen langs de oevers van de Maas en beschikt over een bijzonder waterterras waar nabestaanden na de uitvaartplechtigheid herinneringen kunnen ophalen.

Overlijden in regio Maastricht melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206